Reactive Lighting - A Petzl Nao fejlámpa

Új technológia a világításban - Intelligens fejlámpa a Petzl-től

A fejlámpába beépített érzékelő a szemmel megegyező irányban méri és elemzi a visszavert fényt, hogy folyamatosan és automatikusan állítsa a fejlámpa fénycsóvájának formáját és fényerejét a felhasználó igényeinek megfelelően.


Közeli megvilágítás                       Mobilitási világítás                           Távolsági megvilágítás

Az önszabályozó REACTIVE LIGHTING technológia előnyei

A REACTIVE LIGHTING technológia forradalmi újítás a hands-free (kéz nélküli) világításban. A fejlámpába beépített érzékelő a szemmmel megegyező irányban méri, elemzi a visszavert fényt, hogy folyamatosan és automatikusan állítsa a fejlámpa fénycsóvájának formáját és fényerejét a felhasználó igényeinek megfelelően. Íly módon minimális kézi állítással biztosíthatjuk az ideális mennyiségű fényerőt. A hatékonyabb önszabályzó világításnak köszönhetően akkumulátorunk is hosszabb üzemidőt teljesít.

Adaptált világítás
A fénycsóva alakja és a fejlámpa teljesítménye folyamatosan alkalmazkodnak az igényekhez (közeli, közepes, vagy távoli megvilágítás), hogy a felhasználó számára mindig  a megfelelő mennyiségű fény .

Minimális manuális állítás

A felhasználónak nem kell a beállításokkal vesződnie, végig a tevékenységre fókuszálhat, mivel a fejlámpa automatikusan alkalmaszkodik a környező fényviszonyok változásaihoz.

Hosszabb üzemidő
A REACTIVE LIGHTING technológia növeli az üzemidőt. A világítás az igényeknek megfelelő, csökken a szükségtelenül erős, haszontalan világítás mértéke.


 

Még több infó a Petzl Nao lámpáról

► VIDEÓ: Petzl Nao intelligens fejlámpa

► VIDEÓ: Éjszakai futás Kilian Jornet-val

 
Németh Csaba a 2012-es UTMB befutójában.
 

Kapcsolat

  • Cégnév: Gránit Design Kft.
  • Cím: 2040 Budaörs, Gyár utca 2. (Fashion Trend Center)
  • Tel.: +36 30 656 7702
  • Fax: +36 99 523 295
  • E-mail: info@granit.co.hu