Nyerj utazást a Petzl RocTripre!

Egy különleges mászóútra vágysz? Szeretnél egy eddig ismeretlen, vad és érintetlen helyen sziklát mászni? Akkor ott a helyed a Piedra Parada-ban, Argentínában megrendezésre kerülő Petzl RocTrip-en! És hogy ez ne csak egy álom legyen, indulj el fotópályázatunkon és nyerd meg főnyereményünket, egy all inkluzív utat Argentínába a Petzl RocTrip-re, vagy az értékes The North Face ajándékcsomagot!

A fotópályázat az Outdoor Klub facebook rajongói oldalon kerül megrendezésre: ITT
A részvételhez nem szükséges Facebook regisztrációval rendelkezni, sem az Outdoor Klub rajongói oldal likeolása.

A FOTÓPÁLYÁZATRÓL
Nevezz egy (csakis egy darab) saját készítésű fotót sziklamszás/hegymászás témában 2012. szeptember 14-én 12:00 óráig és máris jó eséllyel indulsz a fődíjért. Hívd meg barátaidat, hogy szavazzanak a fotódra, oszd meg fotódat a faladon és küldd el ismerőseidnek e-mailben. Így többen értesülnek róla, hogy számítassz a szavazataikra és nagyobb eséllyel indulhatsz a 2. díjért.

A NYEREMÉNY
1. díj: Utazás Argentínába a Petzl RocTrip-re.
A fődíj nyertesét egy 3 fős zsűri bírálja majd el az online szavazatoktól függetlenül. Ők választják ki az általuk legjobbnak ítélt fotót, azt az egy szerencsés mászót, akit kiutaztatunk Argetínába, hogy résztvegyen a 2012-es Petzl RocTrip-en.A nyeremény tartalmazza:
- a return repülőjegyet Magyarországról Esqueselbe (Argetínába). Az odaút várható időpontja 2012. november 18., a visszaúté 2012. november 27. (Az időpontok a rendelkezésre álló repülőjegyek függvényében változhatnak.)
- a transzfert Esqueselből Piedra Parada-ba
- az étkezést
- az utasbiztosítást
- egy szabadon választható Petzl mászósisakot

A ZSŰRI TAGJAI:
Szendrő Szabolcs
Kollmann András
Vancsó Zoltán

2. díj: 1db értékes The North Face ajándékcsomag
A 2. díjat a fotópályázat Facebook oldalán legtöbb szavazatot gyüjtő fotós nyeri. Hívd meg barátaidat, hogy szavazzanak a fotódra, oszd meg fotódat a faladon és küldd el ismerőseidnek e-mailben. Így többen értesülnek róla, hogy számítassz a szavazataikra és nagyobb eséllyel indulhatsz a 2. díjért. A fotókra bárki szavazhat, minden fotóra egyszer. A résztvevők is leadhatják kedvenc fotóikra szavazataikat.

 
A HELYSZÍNRŐL

Piedra Parada vad, civilizációtól érintetlen hely Argentína szívében, a Chubut-folyó partján. A 2012-es Petzl RocTrip helyszínét egy 30 kilométer széles ősi vulkán hozta létre, mely egy hatalmas vízzel teli krátert hozott létre. Később a krátert a Chubut-folyó kezdte birtokba venni, előre törve völgyet majd kanyont hozott létre, csak a legkeményebb sziklák tudtak neki ellenállni. Egyes sziklák különféle nagyságú '' lyukakkal tűzdeltek, mintha egy világháborús sorozattűz áldozatai lennének. Ez a hely kétségtelenül jól tartja majd a mászókat… A Petzl csapata több, mint 200 új utat épített ki, melyek a novemberben megrendezésre kerülő Petzl RocTrip mászótalálkozón debütálnak. La Piedra Parada déli fekvéső sziklafalain egy sor mennyei sportmászóút született (mind árnyékosak, hisz ez a déli félteke). Számos út a La Buitrera-kanyon két oldalán található, hogy mindenki kedvére választhasson a napos vagy árnyékos oldal közül. Az innen elágazó kisebb kanyonokban további mászóutak találhatók. Repedésekben, valamint hatalmas tornyokon többkötélhosszas utak kínálnak vad mászókalandot. A teljes RocTrip 2012 részletei elérhetők a Petzl oldalán itt.

KRITÉRIUMOK
Az alábbiakban csak egy rövid kivonatát közöljük a részvételi feltételeknek. A részletes játékszabályzathoz kattints ide.
A fotópályázaton kizárólag olyan magyar állampolgárok vagy tartós tartózkodási engedéllyel rendelkező magyarorszsági lakosok vehetnek részt, akik betöltötték 18. életévüket. A nyertes kizárólag olyan személy lehet, aki rendelkezik érvényes útlevéllel, és alkalmas arra, hogy egyedül (kíséret nélkül) elutazzon Argentínába, valamint 2012. november 18-26. között kint tud tartózkodni. A nyertesnek sziklamászásban kompetens személynek kell lennie, aki birtokában van az alapvető kötéltechnikai ismereteknek és azokat a gyakorlatban is alkalmazni tudja (gyakorlott előmászó és tud biztosítani). A fotópályázat résztvevőinek biztonsággal kell tudni előmászni 5c/6a (UIAA: VI/VI+) nehézségű sportmászóutakat. A résztvevők hozzájárulnak hogy a fotópályázat szervezője és a nyereményjátékba bevont partnerek publikálják fotóikat (a fotós nevének feltüntetésével) honlapjukon vagy közösségi média oldalaikon.
A fotópályázaton való részvétel nem vásárláshoz kötött és nem igényel semmiféle pénzbefizetést vagy egyéb anyagi jellegű hozzájárulást.

► EREDMÉNYHIRDETÉS: itt.
► A Petzl RocTrip fotópályázat fotógalériája.
► A zsűri kedvencei a Petzl RocTrip fotópályázatra nevezett fotók közül.

A Nyertes utazásának TÁMOGATÓI:
 Médiapartnerünk:


 

 

 

Kapcsolat

  • Cégnév: Gránit Design Kft.
  • Cím: 2040 Budaörs, Gyár utca 2. (Fashion Trend Center)
  • Tel.: +36 30 656 7702
  • Fax: +36 99 523 295
  • E-mail: info@granit.co.hu