Petzl RocTrip China 2011 Videó Premier!

Egy újabb inspiratív és még emlékezetesebb mászó film a Tuzgle alkotóitól.

Múlt ősszel, 2011 október 26-30 között több mint 600 sziklamászó gyűlt össze az ezúttal Kínában megrendezésre kerülő Petzl RocTrip-en. A gathering résztvevői több mint 250 vadiúj útból válogathattak és tehették próbára erejüket, tökéletes minőségű és fantasztikusan változatos formákat felsorakoztató mészkő sziklákon. A Petzl dzsemboriról készült, rég várt film végre megérkezett!

A Baraka Flims crew (Vladimir Cellier és Julien Nadiras) jó pár hosszú hónapon át vágta, finomítgatta a filmet. Bertrand Delapierre és Guillaume Broust közreműködésével rengeteg mászást, extrém kunsztokat örökítettek meg, számos nyelven forgattak interjút a résztvevőkkel, valamint az eredeti filmzenét is ott helyben rögzítették. Nem csoda, hogy a vágás egy igen komplex projektté nőtte ki magát és több mint fél évet váratott magára a végső verzió. Bátran állíthatjuk, hogy mergérte a várakozást. A Baraka Flims és Petzl kooperáció, a Tuzgle című filmet követően egy újabb inspiratív és még emlékezetesebb mászó filmet alkotott.

Mielőtt tovább tömjéneznénk a filmet, it's show time! Irány Guizhou tartomány, Dél-Kína, azon belül is vegyük irányba a Great Great Arch-ot (Nagy Ív) Getu-völgyben! Egy intenzív kiruccanás elébe nézünk, ahol felfedezhetjük a misztikus tájat, vegyülhetünk a barátságos helyi lakosokkal és felvehetjük a kesztyűt a mászók lelkes tömegével, akik a világ minden tájáról azért gyűltek össze, hogy átéljék a Petzl RocTrip élményt.


Kapcsolódó hírek


 

Kapcsolat

  • Cégnév: Gránit Design Kft.
  • Cím: 2040 Budaörs, Gyár utca 2. (Fashion Trend Center)
  • Tel.: +36 30 656 7702
  • Fax: +36 99 523 295
  • E-mail: info@granit.co.hu